AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här
AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här

När Oppfinnar-Jocke fick fria händer i quizfabriken blev ämnet inte helt oväntat uppfinningar. Klarar du detta kluriga quiz om innovationerna som förändrat världen, inklusive Ankeborg?

Kluriga quiz är en uppfinning så god som någon, om du frågar oss. Här testar vi din allmänbildning! Kanske har du alla rätt, kanske lär du dig något nytt? I vilket fall som helst väntar dig en fin belöning.

Kalle Anka & C:o är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande. De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt! Mycket skoj för barn i alla åldrar! Läs mer här!

 

Massor av quiz om Ankeborg och dess invånare hittar du här.