AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här
AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här

ditt resultat: Julklappar för kunskapssökare

Kalle Anka har lärt generationer att läsa och spridit allmänbildning i decennier. I den här julklappshögen hittar vi massor av ny och klurig kunskap, uppslukande läsning och spännande äventyr.


Mitt liv som tonårsanka

Detta är Kalle Ankas historia. En historia om en modig hjälte som överkommer omöjliga odds för att slutligen segra. En hjärtevärmande historia som inspirerar, underhåller, och som stimulerar sinnena. En historia så djupgående att den fångar en hel generation!

Ducktales Gröngölingsboken

I den här Gröngölingsboken hittar du svaren på allt – från det fantasifulla till det vardagliga, tips och tricks för allt möjligt och omöjligt, och allt samlat i en och samma behändiga bok som enkelt får plats i en ryggsäck.

Gröngölingarnas tidsresor

Gröngölingarna (Knatte, Fnatte och Tjatte) reser tillbaka i tiden och undersöker olika myter och historiska händelser. Dessutom medföljer en mängd roliga historiska fakta.

Bokklubb: Kalle Anka Klassiker

Följ med på en resa i de klassiska romanernas värld. Första boken endast 99 kr (+39 kr porto). Efter den första boken kommer en ny bok varannan månad för ca 279 kr/st (+39 kr porto).

Bokklubb: Kalle Anka – Jorden runt

Kalle, med vänner och familj, lämnar det trygga Ankeborg och ger sig ut på äventyr runt om i världen! Första boken endast 99 kr (+39 kr porto). Efter den första boken kommer en ny bok varannan månad för ca 279 kr/st (+39 kr porto).

Prenumeration: 4 Kalle Ankas Pocket + sportbag och Kalle Anka önskar God Jul 2020

Kalle Ankas Pocket räcker länge samtidigt som man hinner längta efter att nästa nummer ska komma hem. Barnen får mycket nöje på samma gång som läslust och läsförmåga tränas upp på ett roligt sätt.

 

Behöver du fler tips? Testa igen!