AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här
AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här

Ditt resultat: Julklappar för en actionhjälte

Här är julklappssäcken laddad för alla som älskar äventyr. Detektivhistorier, mysterier och riktiga spökhistorier – detta är läsning som blir svår att lägga ner. Perfekt för läsning till jullovet.

Deckar-Kalle: Förhäxad förvandling

Magica de Hex har lyckats ta sig in i pengabingen och stulit krona Nummer 1. Men vad har hänt med farbror Joakim? Och varför säger Klotterlund att HAN är farbror Joakim? Knattarna måste lösa knutarna och sätta igång jakten!


Spookyzone

De unga ankorna lämnar trygga Ankeborg bakom sig för att resa runt världen som skolambassadörer. De räknade dock inte med att samtidigt råka ut för en massa spöklika och underliga händelser. Knatte, Fnatte och Tjatte ger sig ut på ett gastkramande äventyr, fyllt av läskiga vändningar där mysterier måste lösas i helt nya miljöer.

 

Deckar-Kalle: Varning för spöken

Välkommen till Ankeborgs undre värld. Deckar-Kalle är en seriedeckarbok direkt från Ankeborg! Förutom en längre spännande deckarserie innehåller boken dessutom rafflande pyssel och de populära deckargåtorna från Kalle Anka & C:o.

Deckar-Kalle: Härvan i hamnen

Det händer underliga saker i Ankeborgs hamn och Kalle har kallats in för att lösa mysteriet. Men när Kalle tror han är klar med utredningen, visar det sig att han är på helt fel spår då han snubblar över en gigantisk… Ja, en vadå?


Deckar-Kalle: Den försvunna uppfinnaren

Något har hänt Oppfinnar-Jocke. Varför är dörren till hans verkstad öppen? Och varför i hela världen hänger det syltmackor på väggarna? Och inte minst, VAR ÄR OPPFINNAR-JOCKE? Kalle fattar ingenting, men som tur är har han hjälp av Knatte, Fnatte och Tjatte!

 


Prenumeration: 3 Ankeborgs samlarpocket + Kalle nr 1 + Kalle Anka önskar God Jul

Ankeborgs samlarpocket är en pocketlinje för Kalle Anka-älskaren. Varje bok har ett speciellt tema, allt från rymden till julspecial.

 

Prenumeration: 3 Kalle Ankas Pocket Special + sportbag och Kalle Anka önskar God Jul 2020

Kalle Ankas Pocket Special innehåller lika många sidor som en dubbelpocket, d v s 512 sidor. Men det som skiljer den från den vanliga Kalle Ankas Pocket är att varje bok har ett eget tema.

 

Behöver du fler tips? Testa igen!