AnnonsKalle Anka & C:o - bra erbjudande på tidningen!
AnnonsKalle Anka & C:o - bra erbjudande på tidningen!

Ditt resultat: Lästips för Kalleälskaren

Här är läsning för den som blir varm i hjärtat och fuktig i ögat av de klassiska Disney-berättelserna. Kalle Anka och hans vänner önskar nostalgikern en riktigt god läsning.


Vem är vem i Ankeborg?

I Ankeborg bor en brokig och färgglad skara av personligheter. Vet du vem som är vem Ankeborg? I den här boken hittar du serier om alla figurerna och deras unika karaktärsdrag för att förklara vem som är vem i Ankeborg.


Prenumeration: Kalle Anka & C:o

Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt! Mycket skoj för barn i alla åldrar!


90 år med Musse Pigg

Ett måste för alla Disney-fantaster! Du får följa Musse från den smått tokiga dagstrippserien ”Minigolf med förhinder” från 1931, till moderna serier som ”Plumpens hotfulla hädanfärd”. Sidorna där emellan är fyllda med klassiska äventyr och artiklar som placerar äventyren i ett sammanhang.


Bokklubb: Kalle Ankas Årgångar

Kompletta upplagor av de allra första Kalle Anka-årgångarna! Varje bok innehåller även ett förord som placerar in originaltidningarna i ett historiskt perspektiv. Första boken 99 kr (+39 kr porto). Efter den första boken kommer en ny bok varannan månad för 299 kr/st (+39 kr porto).


Kalle gör karriär

Enligt mottot ”snabbt anställd – ännu snabbare sparkad ” orsakar Kalle Anka massor av kaos vid varje nytt jobb. Denna bok dokumenterar en unik karriär full av konkurser, jobb och olyckor.

Behöver du fler tips? Testa igen!