AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här
AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här

Ditt resultat: Lästips med det lilla extra

Här har vi rariteterna, de smala spåren som bara vissa känner till – men alla uppskattar. 


Kalle Ankas Pocket DeLuxe – 500 lyxiga sidor!

Kalle Ankas Pocket har utkommit i över 50 år! Denna samlingsvolym bjuder på ett urval av de mest briljanta och mest spännande serier som Kalle Ankas Pocket bjudit svenska barn och vuxna på.


En mystisk melodi

Hur var livet för Musse Pigg före 1928 – innan han slog igenom som hollywoodstjärna? Vi får följa Musse från hans första stapplande steg (som kaninen Owalds manusförfattare!) och vidare på en strulig resa fylld av tåg, rymdraketer och stulna Shakespeare-manus. Den prisbelönte schweiziske tecknaren Bernard Cosey bjuder på ett fantastiskt äventyr med en tankeväckande och känslosam twist. Unik och numrerad lyxutgåva – endast tryckt i 1500 exemplar.


Mickey’s Craziest Adventures

Mickey’s Craziest Adventures ansågs för vågade för att publiceras när de tecknades 1965. Detta är den påhittade bakgrundshistorien till denna nytecknade, humoristiska thrillerhistoria av seriemästarna Lewis Trondheim och Nicolas Keramidas. Allt berättat i en fantastisk ”indie”-stil och presenterat på ett tidlöst sätt! Unik och numrerad lyxutgåva – endast tryckt i 1500 exemplar.

 

Behöver du fler tips? Testa igen!