Annons
Annons

Kalle Anka Junior är en ny, rolig tidning för de lite yngre barnen. Serier, pyssel och aktiviteter öppnar dörrarna till Ankeborgs värld. Första numret har VÄNSKAP som tema.

I Kalle Anka junior är serierutorna lite större. Texterna berättar med samma rika språk och underfundiga humor men är rensade från svåra ord. I det första numret möter vi vännerna i Ankeborg under temat vänskap. Ett evigt tema i Ankeborg där vänskapsrelationerna är starka. Kanske är det just det som gör Ankeborgs universum till den vänliga, varma och roliga plats så många bär med sig i hjärtat hela livet?

kalle anka junior

Skärmfritt pyssel kan vara svårt att locka de minsta med, men i Kalle Ankas värld får gamla klassiker nytt liv och blir till skoj för hela familjen. Vem hittar till exempel de nio (!) felen i detta klassiska upplägg:

kalle anka junior

Kombinationen av text, teckningar och roligt innehåll i Kalle Anka junior skapar läslust, underhåller och lär ut på samma gång – lekfullt lärande helt enkelt! Kalle Anka junior kommer ut fyra gånger om året, välj ditt prenumerationserbjudande här.