AnnonsKalle Anka & C:o - bra erbjudande på tidningen!
AnnonsKalle Anka & C:o - bra erbjudande på tidningen!

Kalle Anka Junior är en ny, rolig tidning för de lite yngre barnen. Serier, pyssel och aktiviteter öppnar dörrarna till Ankeborgs värld. Första numret har VÄNSKAP som tema.

I Kalle Anka junior är serierutorna lite större. Texterna berättar med samma rika språk och underfundiga humor men är rensade från svåra ord. I det första numret möter vi vännerna i Ankeborg under temat vänskap. Ett evigt tema i Ankeborg där vänskapsrelationerna är starka. Kanske är det just det som gör Ankeborgs universum till den vänliga, varma och roliga plats så många bär med sig i hjärtat hela livet?

kalle anka junior

Skärmfritt pyssel kan vara svårt att locka de minsta med, men i Kalle Ankas värld får gamla klassiker nytt liv och blir till skoj för hela familjen. Vem hittar till exempel de nio (!) felen i detta klassiska upplägg:

kalle anka junior

Kombinationen av text, teckningar och roligt innehåll i Kalle Anka junior skapar läslust, underhåller och lär ut på samma gång – lekfullt lärande helt enkelt! Kalle Anka junior kommer ut fyra gånger om året, välj ditt prenumerationserbjudande här.