Prenumerera på Kalle Anka

Missa aldrig ett nummer av dina favorittidningar! Prenumerera så får du alltid det senaste numret av Kalle Anka i din brevlåda.

Prenumerera på Kalle Anka & C:o

Sveriges största och roligaste serietidning med hundratusentals läsare. Lär känna världens mest otursförföljde anka och hans knasiga vänner Kajsa, Knattarna, Farbror Joakim, Alexander Lukas och alla de andra. Tidningarna kittlar garanterat både barns och vuxnas nyfikenhet, och varje ruta är en upplevelse för både den som läser själv och för den som får hjälp av sina föräldrar. Beställ en prenumeration så missar du aldrig någon av deras fartfyllda och hisnande äventyr i Ankeborg. Utkommer med 52 nummer per år.

Prenumerera på Kalle Ankas Pocket

Kalle Ankas Pocket är en av de största serieklassikerna i Sverige. Kalle Ankas Pocket innehåller långa och spännande serier med Kalle Anka och hans vänner. Pocketen är ofta ett bra och kul sätt att komma igång med bokläsning. 256 sidor i enkelnummer och 512 sidor i dubbelnummer. Utkommer 13 gånger per år.

Prenumerera på Musse Piggs Deckargåtor

Musse Piggs Deckargåtor är tidningen för alla Musse Pigg-älskare. Tidningen tar läsaren med på spännande äventyr med Musse Pigg och hans vänner ifrån Ankeborg. Utkommer med 6 nummer per år. Beställ en prenumeration av världens mest kända och älskade seriefigur som har varit med sen 1948.

Prenumerera på Kalle Anka Klassiker

Kalle Anka Klassiker är en förlängning av Sveriges största serietidning, Kalle Anka & C:o. Vi har här valt ut härliga serieklassiker av tecknarlegenden Carl Barks. Utkommer med 6 nummer per år. Beställ en prenumeration nu och du kan se fram emot 6 nummer av kvalitetshistorier om de välkända ankorna.

Prenumerera på Kalle Anka pocket special

En sprängfylld pocket med serier om Kalle Anka och alla hans vänner. Varje nummer handlar om olika teman – allt från dinosaurier till rymden. 512 sidor. Utkommer med 8 nummer per år.