Kontakt

Kontakta gärna oss om du har några frågor eller funderingar.

Redaktionen

Kalle Anka & C:o
Egmont Publishing AB
205 07 Malmö

E-post: kalleanka@egmont.se

Webbredaktör

Mia Nilsson
E-post: kalleanka@egmont.se

 

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

 

 

Kundservice

Undrar du något om din faktura eller prenumeration? På Mina sidor kan du själv administrera din prenumeration. Du kan t ex adressändra, förlänga din prenumeration och se betalningsinformation.

Du kan också skriva ett meddelande till kundservice eller ringa 08-400 27 779 (vardagar 9.00-17.00).

Annonser

Vill du annonsera i Kalle Anka & C:o?
Ring 08-692 01 00 eller läs mer här.