AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här
AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här

Caroline Seger värvas till Ankeborg!

I det senaste numret av Kalle Anka & C:o hittar vi ingen mindre än Caroline Seger, en av Sveriges största och mest meriterade fotbollsstjärnor. Nu kan hon dessutom lägga till spel för Ankeborgslaget på den digra meritlistan!

I serien ”Matchen som måste vinnas” ställs Kalles käresta Kajsa Anka inför sitt livs svåraste fotbollsutmaning, men som tur är får Kajsa oväntad hjälp av Caroline och hennes kompisar. I numret finner du även en exklusiv intervju med Caroline som du absolut inte får missa!

Bläddra ned för att tjuvläsa ett par sidor ur serien ”Matchen som måste vinnas” redan nu!

Kalle Anka & C:o är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande.

De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt! Mycket skoj för barn i alla åldrar!