AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här
AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här

Veckans nummer av Kalle Anka & C:o är ett dubbelnummer. När påsk och ledighet väntar, vad passar väl bättre till påskägget än extra många och långa äventyr med Kalle Anka & C:o? I butik finns nu dessutom dundermysiga tidningen Musse Pigg & C:o!

Veckans stora dubbelnummer inleds med berättelsen om när Farbror Joakim utmanar Knattarna att göra något mer fruktbart av sin tid än att leka i det fina vårvädret. Snart har Knatte, Fnatte och Tjatte affärer på gång. Att det dessutom kan vara roligt att tjäna pengar tänker de också passa på att bevisa för den vårbuttre Joakim von Anka som snart vår se sin kära pengabinge trona med något annat än guldslantar. Under tiden saknar Kalle sina flitiga hjälpredor hemma. Va? Tänker Kalle verkligen sätta käppar i hjulet för de unga företagarna?

dubbelnummer

Köp senaste numret i butik eller prenumerera här så missar du aldrig ett nummer. Kalle Anka & C:o är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande. De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt! Mycket skoj för barn i alla åldrar!