AnnonsKalle Anka & C:o - bra erbjudande på tidningen!
AnnonsKalle Anka & C:o - bra erbjudande på tidningen!

Något verkligt mysko pågår i Härvan i hamnen i senaste Deckar-Kalle. Värdefull last – frukt! – har försvunnit från ett stensäkert lager i Ankeborgs hamn och ingen begriper hur det gått till. Detektiv Kalle kallas in för att nysta upp härvan. Efter några trassliga vändningar gör han snart en gedigen insats.

Kalle Ankas detektivinsats här vittnar kanske om det vi redan vet. När det gäller slutlednings- och observationsförmåga rymmer Ankeborg hans övermus i superdetektiven Musse Pigg. Men till Kalles fördel tjänar hans envishet och höga arbetsmoral (ja, faktiskt!). Efter att ha följt fel spår är han inte sämre än att han kan backa och se saken med nya ögon. Och som alltid har Knattarna minst en plattfot med i spelet.

Läs den rafflande upplösningen av Härvan i hamnen i senaste Deckar-Kalle. Deckar-Kalle är en ny seriedeckarbok direkt från Ankeborg. Förutom en längre spännande deckarserie innehåller boken rafflande pyssel och, inte minst, de omåttligt och allra mest populära deckargåtorna från Kalle Anka & C:o! Deckar-Kalle beställer du enkelt här.