AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här
AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här

Kalle Anka och hans vänner inväntar otåligt julafton och bjuder här på sina bästa julklappstips medan tomten jobbar på i sin verkstad.

Julklappstips är hårdvaluta veckan innan jul. Märkligt – när det kan vara så enkelt! Alla älskar ju Kalle Anka! Lägg ner julstressen och unna dig själv en stunds rolig, spännande och avkopplande läsning du med!

1. Kalle Ankas julpocket

julklappstips

Farbror Joakim har inte tid att fira jul, han vill tjäna pengar! Men julens Knattar låter honom återuppleva barndomens jular i Skottland och guldgrävarjul i Klondike… Han får också se framtidens jular, eller mer exakt icke-jular och får sig en rejäl tankeställare… Beställ här. 

2. Deckar-Kalle: Den försvunna uppfinnaren

julklappstips

Något har hänt Oppfinnar-Jocke. Varför är dörren till hans verkstad öppen? Och varför i hela världen hänger det syltmackor på väggarna? Och inte minst, VAR ÄR OPPFINNAR-JOCKE? Kalle fattar ingenting, men som tur är har han hjälp av Knatte, Fnatte och Tjatte! Hjälper du också till Deckar-Kalle är första delen i en ny bokserie med seriedeckare direkt från Ankeborg! Förutom en längre spännande deckarserie innehåller boken dessutom rafflande pyssel och de populäraste deckargåtorna från Kalle Anka & C:o! Beställ här. 

3. Carl Barks julalbum

julklappstips

52 sidor julgodis för alla Carl Barks-fans. Vi har samlat klassiska serier i denna raritet. Finns endast att köpa i butik!

4. Kalle Anka & C:o

julklappstips

Ge någon den bästa gåvan: läsning och samvaro med Kalle Anka & C:o i Ankeborg, direkt i brevlådan, varje vecka!  Välj mellan flera olika förmånliga erbjudanden.