AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här
AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här

Det har blivit dags att presentera den vinnande staden!

Varje år låter vi er Kalle Anka-läsare rösta fram en svensk stad som Kalle och hans vänner ska besöka och i sedvanlig ordning har det blivit dags att presentera nästa års destination!

I år styrde vi ju skutan mot Skellefteå och sedan har vi låtit er följare ge förslag på nya städer inför 2024. De mest populära förslagen gick vidare till final och sedan var det dags för en sista omröstning.

Idag har vi glädjen att gratulera Östersund som vinnare! Tack till alla som röstat, håll utkik under 2024 för att se vad Kalle Anka & C:o hittar på i Östersund nästa år!

Kalle Anka & C:o är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande.

De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt! Mycket skoj för barn i alla åldrar!