AnnonsKalle Anka & C:o - bra erbjudande på tidningen!
AnnonsKalle Anka & C:o - bra erbjudande på tidningen!

Senaste numret av Kalle Anka & C:o är ett digert dubbelnummer fyllt av hisnande äventyr, sedelärande (nåja) berättelser och oslagbar humor. Vadan denna frossa? Jo – Kalle Anka fyller ju hela 85 år den 9 juni!

Världens bästa anka ska naturligtvis firas med extra mycket smarrig läsning. Därför innehåller veckans nummer 15 äventyr varav hela tre kluriga deckargåtor att lösa. En av dem hittar du här, den löser du naturligtvis galant? Sen är det bara att luta sig tillbaka med en läskeblask i vårsolen och njuta. Läs om hur Kalle hamnar i en annan, möjligen bekant, dimension: Uteborg, om överraskningskalas och Magica de Hex senaste påhitt. Och så myser vi med några solskenshistorier med favoriten Långben i huvudrollen. Visste du till exempel att han kan tala med hundar? Eller… det kanske inte är så konstigt vid närmare eftertanke. Vem är hund i Ankeborg egentligen?

(Och du – alla får paket när Kalle fyller år! Med veckans nummer följer en finfin present från Star Wars Lego!)

Läs vidare om Långben och Plutos äventyr i senaste numret av Kalle Anka & C:o!

Köp senaste numret i butik eller prenumerera här så missar du aldrig ett nummer. Kalle Anka & C:o är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande. De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt! Mycket skoj för barn i alla åldrar!