AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här
AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här

Kalle Anka & C:o nr. 39 – Tema dyslexi!

I senaste numret av Kalle Anka & C:o får Knattarnas skola ett nytt AI-system som ska hjälpa elever med dyslexi. Men kommer det att fungera? Läs numret för att få svaret!

Bläddra ned för att tjuvläsa ett par sidor ur senaste numret redan nu.

Till denna tidning har vi även tagit fram en lärarhandledning med olika arbetsmoment som vi hoppas ska sprida kunskap om dyslexi och öka acceptans för olikheter. Materialet är anpassat för åk 4-6 och finns att läsa mer om och ladda ner här. Skolor och bibliotek även beställa klassuppsättningar av Kalle Anka-tidningen till specialpris. Tipsa gärna en lärare du känner!

Kalle Anka & C:o är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande.

De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt! Mycket skoj för barn i alla åldrar!