AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här
AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här

Kalle Anka Legendariska äventyr – På jakt efter Ra-Ma-Put-ras huvud

När farbror Joakim för en gångs skull försöker vara generös och vill skänka en ovanlig gudabild till Ankeborgs museum så visar det sig att statyn han köpt saknar huvud! Kalle och Knattarna kommer motvilligt till Joakims undsättning. Häng med på ett fartfyllt äventyr långt bort i Långtbortistan – kommer Kalle att hitta huvudet eller kommer han som vanligt tappa huvudet?

Och det blir fler legendariska sökanden: ankorna letar skatter hemma i trädgården i Ankeborg, konst i 1800-talets London, getter i Hilamaya, sällsynta frimärken i Skurkeberg, bortglömda piratskatter i Hulabandula, en medaljong i Toscobardien och mycket, mycket mer.

Tjuvläs ett par sidor nedan!

I bokserien Kalle Anka – Legendariska äventyr samlar vi några av de allra bästa och mest minnesvärda Kalle Anka-serierna från det sena 1970-talet till det tidiga 2000-talet. Serierna är skrivna av de bästa manusförfattarna och tecknade av den skicklige stjärntecknaren Daniel Branca. Bokserien innehåller nio lyxiga böcker, en samling för nyblivna läsare såväl som för inbitna fans.