AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här
AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här

Följ med Kalle Anka på halsbrytande äventyr

I bokserien Kalle Anka – Legendariska äventyr samlar vi några av de allra bästa Kalle Anka-serierna som Egmont har producerat, från det sena 1970-talet till det tidiga 2000-talet.

Serierna är skrivna av de bästa manusförfattarna och tecknade av stjärntecknaren Daniel Branca i bästa Carl Barks-anda. Alla serier gås noggrant igenom och restaureras för att ligga så nära originalteckningarna som möjligt.

Med ett tätt samarbete med Egmonts arkiv i Danmark har vi även lyckats få fram mycket material som aldrig tidigare har publicerats någonstans.

Bokserien innehåller nio lyxiga böcker, en samling för nyblivna läsare såväl som för inbitna fans. Beställ här!

I första boken hittar Kalle Anka hittar en gammal skattkarta på vinden och dras in i ett halsbrytande äventyr.

Med hjälp av Oppfinnar-Jockes tidsmaskin förflyttar sig Kalle och farbror Joakim tillbaka till 1700-talet för att få tag på kapten Charlie ”Sjöskum” Anka. Bara han kan avslöja vem den rättmätige arvtagaren till skatten är: Kalle eller Joakim? Och är inte den där piratdrottningen de möter obehagligt lik Magica de Hex? Hur har hon hamnat där? Svaren får du i serien ”Tidernas släktträff”!

I den här boken får vi dessutom se Kalle som mästerskulptör, vicevärd och fransk frisör. Allt med mer eller mindre katastrofala resultat.

Kalle Anka – Legendariska äventyr:

Beställ första boken redan idag för endast 99 kr!