AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här
AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här

Kalle Ankas klassiker är serien där du får bekanta dig med några av de stora litteraturklassikerna i Kalle Anka-version. Vad sägs till exempel om skruvade och roliga versioner av titlar som Moby Dick, Frankenstein och Douglas Adams Liftarens guide till galaxen?

Disneyserierna har en lång tradition av parodier på klassiska litterära verk. I denna bokserie får du följa med på en resa i de klassiska romanernas värld, där ankorna upplever äventyr hämtade ur de stora mästarnas fantasi – Herman Melville, Victor Hugo, Ernest Hemingway, Douglas Adams, Agatha Christie och många, många fler. Vi blir ärligt förvånade om inte redan första volymen får dig att sukta efter fler, med hänförande parodier på Moby Dick, Frankenstein (kallad Ankenstein, vad annars?) och Douglas Adams kultklassiker iLiftarens guide till galaxen. Vi kan inte låta bli att bjuda på ett smakprov av just denna!

kalle ankas klassiker

Gör din beställning på Din tidning, här hittar du också alla övriga Kalle Anka-publikationer, inklusive de mest fördelaktiga prenumerationserbjudandena på Kalle Anka & C:o!