AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här
AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här

Var försiktig med vad du önskar dig, lyder några varningens ord. I senaste numret av Kalle Ankas Pocket får vi se Joakim von Anka flörta med en alternativ verklighet.

Von Pluring slår Farbror Joakim på fingrarna och tjänar massor med pengar på en ny produkt: Pluringlådan! Alla vill ha en eftersom den innehåller överraskningar som får folk att tycka att deras drömmar blivit sanna. Farbror Joakims budget-efterapning, von Ankas ask, vill ingen ha… Då vänder han sig till Oppfinnar-Jocke, som uppfinner Drömomaten. Men von Pluring lurpassar i vassen och farbror Joakim luras att tro att hans sanna dröm är att bli bonde…

Frågan är: kommer Joakim verkligen att lämna Ankeborg och Pengabinge för ett liv på landet? Läs allt och mer i senaste Kalle Ankas Pocket!

 

Kalle Ankas Pocket är den lilla boken med de stora äventyren. Det är en pocketbok med enbart serier och den kan läsas om och om igen. Kalle Ankas Pocket är fullspäckad med spännande serier och massor av humor och vi får följa Kalle Anka och hans vänner ut på hårresande expeditioner både när och fjärran.

 

Prenumerera så missar du aldrig ett nummer!