AnnonsKalle Anka & C:o - bra erbjudande på tidningen!
AnnonsKalle Anka & C:o - bra erbjudande på tidningen!

Långbens bästa tips för en lyckad bilsemester

Vi är mitt uppe i ännu en annorlunda sommar och får lösa semestern på annat sätt än vanligt. Långben är en erfaren och entusiastisk semesterfirare som gärna delar med sig sin visdom. Här är fem enkla steg till en lyckad bilsemester med familjen!

Förberedelser

När du inser att familjen behöver mer tid tillsammans för att stärka era emotionella band är det bäst att göra slag i saken på en gång. Det finns ingen tid att förlora! Var tidseffektiv och basera hela resan på ett antikt upplägg som du fått från en gammal släkting. Traditioner är tidlösa!

Avresa

Slösa inte heller bort någon tid på att konsultera övriga familjemedlemmar om din idé. Vänta tills det är dags för avresa innan du avslöjar dina planer. På så sätt slipper de längta och får börja ha roligt på en gång.

Tidsfördriv

Grattis! Nu är ni på väg. Se till att hålla alla på gott humör med roliga aktiviteter. Att sjunga fungerar alltid. Är du tondöv? Det gör inget, allt låter bra när det kommer från hjärtat!

Återhämtning

Efter många timmar på vägen är det viktigt att vila ut. Ta in på ett hotell från den där släktingens gamla reseprogram. Bry dig inte om att kolla upp hur skicket är idag. Lite nedgånget är också charmigt!

Resmål

Resan ska ju helst leda någonstans också. Är det till en häpnadsväckande geografisk plats eller ett känslomässigt uppvaknande? Ja, det är faktiskt upp till dig. Så när du sitter där bakom ratten, kom ihåg att det alltid blir vad man gör det till. Och att det är du som kör.