AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här
AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här

Woho, äntligen julafton! I sista luckan av Kalle Ankas julkalender kan du vinna Denver SCK-5400 Elektrisk Scooter från Jollyroom!

Tävlingen gäller bara idag! För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan innan dagen är slut. Glöm inte att skriva en motivering på max 20 ord om varför just du ska vinna idag. Vinnarna publiceras på KalleAnka.se senast 4 veckor efter sista tävlingsdatum.

Kalle och hans vänner önskar dig en riktigt god jul och tackar för ditt deltagande i årets julkalender! Vi hoppas att vi ses nästa år igen. Kalle hälsar dock att vi ses i TV-rutan redan klockan 15… för det gör vi ju, eller hur?

God jul och gott nytt år önskar hela Kalle Anka-redaktionen!

Giltighetstiden för tävlingen är 2022-12-24.

Genom att delta i denna tävling godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för att hantera tävlingssvar och skicka ut eventuell vinst. Jag intygar också att jag är 18 år alternativt har målsmans godkännande att deltaga i tävlingen samt att jag läst och förstått tävlingsvillkoren. För utförligare villkor se dintidning.se/villkor och storyhouseegmont.se/villkor. Giltighetstiden för tävlingen är 23-12-24