AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här
AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här

Nu finns ett nytt, extratjockt nummer av Kalle Anka Extra ute. Hela 84 sidor fyllda med klassiska Carl Barks-serier och omsorgsfullt utvalda repriser för alla Kalle Anka-älskare.

Kalle Anka Extra är tidningen som också går under benämningen ”Ankisternas egen tidning”. Tidningen kommer ut fyra gånger om året, och det fjärde numret som nu finns i butik är extra tjockt. Kalle Anka Extra är extra värdefull för samlaren, så se till att prenumerera så missar du ingenting. Läs gärna intervjun med Joakim Gunnarsson, redaktionens egen ankist. Det är han som står för Ankist-extra i varje nummer, sidan där vi får veta mer om numrets serier; fakta om skaparna, kuriosa och bakgrund. Så här säger han om tidningen:

– Tidningen görs av ankister och den bjussar andra ankister på något de verkligen vill ha. Den passar både vuxna, för nostalgin, och barn, som här får läsa de allra bästa serierna som gjorts genom tiderna, långa äventyrsserier av hög kvalitet.

Nummer fyra bjuder bland annat på en världspremiär: Carl Barks bild av Kalle, något rundare om mittpartiet efter en sommar med lite för mycket glass, gjordes 1975 och har aldrig tidigare publicerats någonstans.

kalle anka extra

Prenumerera på Kalle Anka Extra här (6 nr/år), eller köp senaste numret i närmaste butik! Läs gärna intervjun med