AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här
AnnonsKalle Anka fyller 90 år - Beställ här

Pocketbok knattarna

 

Kalle Ankas Pocket
Kalle Ankas Pocket är en av de största serieklassikerna i Sverige. Kalle Ankas Pocket innehåller långa och spännande serier med Kalle Anka och hans vänner. Pocketen är ofta ett bra och kul sätt att komma igång med bokläsning. 256 sidor i enkelnummer och 512 sidor i dubbelnummer. Utkommer 13 gånger per år.

Prenumerera på Kalle Ankas Pocket!

 

 

 

Pocketbok dinosauriejakten

Kalle Ankas Pocket Special
En sprängfylld pocket med serier om Kalle Anka och alla hans vänner. Varje nummer handlar om olika teman – allt från dinosaurier till rymden. 512 sidor. Utkommer med 8 nummer per år.

Prenumerera på Kalle Ankas Pocket Special!

 

 

 

 

 

Ny pocketserie: Skurkar i Ankeborg!Pocketbok björnligan
Göm era värdesaker, lås fönster och dörrar och slå på larmet! Magica de Hex, Spökplumpen och Svarte-Petter är på fri fot och vädrar feta byten! Inbrott, utpressning och stöld – det är deras specialiteter! Men ingen är lika envis som Björnligan. De långfingrade bröderna håller hårt på sin familjetradition och har alltid en kofot i bakfickan.

Så fram med ficklampan, dags att dyka ner i de mörkaste vrårna av Ankeborgs undre värld!

 

 

 

Pocketbok Magirs Mästare

 

Magins mästare/Kalle Ankas Pocket Historia

En djupdykning i ett speciellt tema. Magins Mästare är fyllda med fantastiska historier som utspelar sig i helt andra världar, medan Kalle Ankas Pocket Historia följer historiska perioder – som antiken, medeltiden och renässansen. 324 sidor. Utkommer 6 gånger per år.