AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här
AnnonsLär känna serietecknarna som har format Ankeborg! - Beställ här

Det har blivit dags att presentera den vinnande staden!

Varje år låter vi er Kalle Anka-läsare rösta fram en svensk stad som Kalle och hans vänner ska besöka och nu har det blivit dags att presentera nästa års stad!

I år gick ju resan till a(n)kademistaden Lund och sedan lät vi er följare ge förslag på nya städer inför 2023. De mest populära förslagen gick vidare till final och sedan var det dags för en sista omröstning.

Idag har vi glädjen att gratulera Skellefteå som vinnare! Tack till alla som röstat, håll utkik under 2023 för att se vad Kalle Anka & C:o hittar på i Skellefteå!

Kalle Anka & C:o är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande.

De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt! Mycket skoj för barn i alla åldrar!